torstai 23. maaliskuuta 2017

Miksei kukaan päivitä tätä blogia?

Otsikon kysymys on piinannut itseäni tässä tovin, tuskin ketään muuta. Yritän silti vastata.

Ankea kuvituskuva

Ja nyt olen tuijottanut tätä ruutua hetken keksimättä yhtään vastausta.

Oijoi.

No varmaan ainakin siksi, että:

 • Ei ole aikaa. Ennen bloggasin usein ennen iltavuoroja, viime aikoina olen käynyt uimassa tai joogannut. Ennen bloggasin usein iltaisin, nyt jostain syystä en. Makaan mieluummin sohvalla, neulon, luen, katson telkkaria tai pelaan Candy Crush Soda Sagaa. Minulla on tapana noin puolentoista vuoden välein koukuttua johonkin tyhmään peliin niin, etten haluais tehdä mitään muuta kuin pelata. Tämä koukutus kestää pari viikkoa, jonka jälkeen olen taas tyytyväisesti pelaamatta. Mutta nyt on menossa Candy Crush Soda Saga -koukutus. Vaikka ei sitä bloggaamattomuudesta voi syyttää, koska kyllä bloggaamattomuuden syyt ovat muualla.
 • Ei ole mitään sanottavaa. Olen lukenut useita kirjoja ja katsonut useita elokuvia, ja sitten miettinyt, että mitä tästä sanoisin, ja vastaus on ollut, että ei minulla ole mitään sanottavaa kenellekään, tästä, eikä mistään muustakaan.
 • Itse asiassa tuo ensimmäinen ei ole aikaa -syy on vähän epätosi siinä mielessä, että olen viime aikoina oikeasti kirjoittanut useammankin bloggauksen, joita en ole julkaissut, koska ne ovat olleet joko liian tylsiä, liian tyhmiä tai liian ilkeitä.
 • Ja on muutenkin ollut sellainen olo, että olen liian tylsä, liian tyhmä ja liian ilkeä.
 • Oikeastaan on semmoinen olo, että haluaisin vetäytyä johonkin pieneen, pimeään koloon. Tuntuu, että kaikki kommunikaatioyritykset epäonnistuvat, ettei kukaan vastaa kun huudan, että minut jatkuvasti ymmärretään väärin, että kaikesta tulee tappelu, eikä vika enimmäkseen ole muissa. Tekee mieli työntyä jonnekin kiven alle odottelemaan parempia aikoja.

Ehkä tämä nyt kuulostaa dramaattisemmalta kuin onkaan. Minä kun olen vähän semmoinen ihminen, että saman päivän aikana saatan heilahdella tosi voimakkaasti mielentilasta toiseen. Puolen tunnin päästä jos kirjoittaisin saman listan, siinä saattaisi lukea, etten bloggaa koska ulkona on niin ihanan aurinkoista ja ihmiset niin ihania. Tai sitten siinä lukisi jotain ihan muuta. Semmoista se on tämä elämä, ailahtelevaista.

Yritän kuitenkin blogata enemmän, koska tykkään blogata. Siinä kaikki.

8 kommenttia:

 1. Ihanaa että yrität blogata enempi, koska jotkut (tm) tykkää tästä blogista ja sen tyylistä ihan *tähän itse valitsemasi adjektiivi*sti! Mutta jos et bloggaa enempi niin otamme mitä saamme; ne murusetkin. Pus pus (etkä kyllä tämän blogin perusteessa arvioiden ole tyhmä tai tylsä, ja ilkeäkin luultavasti vain kovasti halutessasi ja yrittäessäsi).

  VastaaPoista
 2. Musta tuntuu usein samalta. Siis omalla kohdallani.

  Mutta sä et kyllä ole koskaan tyhmä tai ilkeä tai mikä se kolmas nyt oli, joka tapauksessa, et ole sitä. Niin tylsä, joo, viimeinen adjektiivi jonka sinuun liittäisin.

  Mutta et ole yksin, huutaessasi yksinäisyyteen.

  VastaaPoista
 3. ♥ I feel you. Eipä siitä stressiä kannata ottaa, elämässä on välillä muitakin asioita. Lopusta allekirjoitan tuon, mielentilojen heittelyn - itse tuppaan vielä aina vähän liioittelemaan sen hetkisiä ajatuksia kun ollaan hetkellisesti siellä synkeämmässä päässä ja toisaalta kun olen hyväntuulinen - todella olen sitä. Elämä on ihanaa jne. /Tiia

  VastaaPoista
 4. Voimia sinulle! Eikä tarvitse ottaa stressiä :) Tiedän, että se on helpommin sanottu kuin tehty. Minullakin on ollut aikoja, jolloin ei ole mitään sanottavaa tai jolloin en ole lukenut pitkään aikaan tippaakaan. Välillä viilaan yhtä lausetta liioitellusti sanottuna tunti tolkulla ja sitten murehdin, olinko sanonut asiani varmasti oikein. Ehkä voisit kirjoittaa lukemistasi kirjoista ja katsotuista elokuvista tällaista ajatusten virtaa kuin tässä postauksessa ja lähteä siitä taas liikkeelle? :)

  VastaaPoista
 5. Älä ressaa. Näitä aikoja on itse kullakin. Mulla oli alkuvuodesta hirveä lukudraivi ja nyt ei oikeen kiinnosta mikään muu kuin etuovi.com. Blogipostauksia kirjoitan vasemmalla kädellä. Uskon että pitäisimme kirjoituksistasi vaikkei niissä sun mielestä muka olisikaan mitään järkeä :) Sulla on ihan oma tyylisi!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kannustuksesta, ootte ihania. Ehkäpä se taas tästä. Se taitaa olla vähän niin, että bloggaamattomuus lisää bloggaamattomuutta. Helpottaa heti kun saa edes jotain kirjoitettua.

  Ja ehkä voisi antaa itselleen vähän armoa, että jos ei blogituta niin sitten voi vain olla hiljaa kuopassaan. Kyllä se aina lopulta helpottaa.

  VastaaPoista
 7. Rupea nyt vaan äkkiä ahkeroimaan, kun mä vasta nyt löysin tämän blogin ja tämä on TOSI SYMPAATTINEN!

  VastaaPoista