perjantai 22. heinäkuuta 2016

Putkiremonttivalitusta osa 4

Tänään putkiremonttimme valmistui!

Tai valmistui ja valmistui. Pyykkikone on edelleen olohuoneen lattialla jääkaapin vieressä. Jääkaappia ja uutta ihanaa liettä ei voi asentaa ennen kuin keittiön lattia on paikallaan. Ja se on paikallaan sitten kun asentajajäbä ehtii sen laittamaan. En tiedä milloin tämä mahtaa tapahtua. Ei ehkä ihan pian, koska hän näytti siltä, ettei erityisemmin pidä meistä sen jälkeen kun kerroin, että välitilan kaakelit olisi pitänyt saumata valkoisen sijaan harmaalla.

Hänkin on putkiremonttievakossa

Näistä vastoinkäymisistä huolimatta iloitsen seuraavista asioista:

  • Keittiöstä tulee ihan tosi kiva sitten kun se on valmis
  • Uusi liesi on niin käsittämättömän hieno, että pitää ehkä mennä jonnekin kokkikursseille ollakseni arvoinen sitä käyttämään
  • Nähtävästi pelkkä huoneiden sinetöinti teipillä oli pitänyt pölyn tosi hyvin pois makuuhuoneista, joten voimme tässä vaiheessa huokaista helpotuksesta ja kätellä toisiamme hyvin säästetystä pakkaustyöstä (naapurit nimittäin muovittivat koko omaisuutensa, me vedimme vain teipit oviin, ja olen tässä kaksi kuukautta arvaillut, olimmeko idiootteja)
  • Kylpyhuoneesta en ole keksinyt vielä mitään valittamista
  • Löysin koko putkiremontin ajan kadoksissa olleet kakkoskotiavaimeni ja pyöränavaimeni hupparini taskusta

Ostin kaupasta tosi ison oluen. Nyt kun olen juonut siitä puolet, alkaa jo hymyilyttää. Vielä kun vähän aikaa jaksaa, saan istua ihanassa keittiössäni peilaamassa itseäni uudesta uuninluukusta, ja sitten unohdan kaikki nämä hankaluudet, enkä enää ikinä osallistu yhteenkään remonttiin.

Olisi ihanaa kirjoittaa tähän, että putkiremontti loppuun käsitelty, mutta eiköhän tässä asiassa vielä blogattavaa piisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti