lauantai 18. kesäkuuta 2016

Huomiota kauhuviikolta

Tuo nyt oli tuommoinen kohuotsikko. Klik klik. Tervetuloa tänne, täällä puhutaan mahataudista ja lievistä ensimmäisen maailman ongelmista!

Kirjoitin ensin pitkän ja kuvailevan postauksen perhettämme kohdanneesta mahataudista, mutta sitten tajusin, että onhan teillä kaikilla ollut omakohtainen mahatauti, ettekä varmaan kaipaa aiheesta enempää tietoa.

Kun lähtee putkiremonttievakkoon, suosittelen
pakkaamaan mukaan ämpärin. Kuvassa taikinakulho.

Paitsi yhden asian haluan kyllä sanoa.

Haluaisin kiittää vinkistä vuorata lapsen sänky yöksi pyyhkeillä, ettei tarvitse heittää kuin päällimmäinen pyyhe pyykkiin kun yrjö lentää. Todella hauska vitsi. Kun lapsi on viimeisen vuorokauden juonut pelkkää laimennettua mehua, oksennus menee läpi joka ainoasta pyyhkeestä, lakanasta ja petauspatjasta, vaikka ne kiskoo sängystä kuin tuplanopeutettu pantteri. Ja siinä sitä sitten ollaan, ilman yhtään pyyhettä, keskellä yötä, oksennustaudissa. Kiitti tosi paljon!

Huomenna iltapäivällä aion julistaa perheemme terveeksi mahataudista ja itseni supersankariksi, joka väistelee viruksia kuin Neo luoteja. Ensin joulun influenssa ja nyt tämä, ei osumia!

Tässä on nyt taas aika paljon tekstiä mahataudista. Anteeksi. Se on vain sellainen aihe, jota tekisi mieli käsitellä graafisesti, mutta kun ei niin ei. Nyt yritän päästä siihen asiaan, jota oikeasti tulin tänne urputtamaan.

Aihe on: aikakäsityksen stressiperäinen murentuminen!

Tai en tiedä mistä on kyse, mutta tuo kuulosti hienolta.

Minulla ja Roscoella on molemmilla aina ollut aika hallussa. Emme juurikaan myöhästele, tiedämme missä meidän kuuluu olla milloinkin, osittain koska minulla on hyvä muisti ja osittain koska Roscoella on erittäin hyvin järjestetty Google kalenterisysteemi koko perheelle. Mutta nyt. Oi voi.

Olemme eläneet koko kevään tietäen, että putkiremonttimme loppuu 16.7. Olen järjestänyt kaikki systeemit sen mukaisesti, koska niin lukee kalenterissa! Tällä viikolla tajusin, että missään muualla niin ei lue, vaan remontti loppuukin 22.7. Voi ryönä! Kauheita hankaluuksia koitui siitä, eikä vähiten siksi, että olin ajoittanut henkisen jaksamiseni riittämään juuri sinne 16.7. saakka. Mutta eiköhän se siitä, kun lomakin alkaa jo heinäkuun alussa!

Paitsi että ei ala. Olen koko ajan lohduttautunut sillä, että olen lomalla koko heinäkuun, kunnes tänään huomasin, että oikeastaan lomani alkaakin vasta 11.7. Eihän siinä muuten mitään, mutta olin ehtinyt ostaa junaliput minulle ja Pallas Kanelikakulle 2.7. ollakseni lähes viikon pohjoisessa. Onneksi junaliput voinee siirtää lisämaksusta, mutta en voi ymmärtää tätä.

Heittääkö sisäinen kelloni viikolla? Mitä täällä tapahtuu? Ihan kamalaa. Kohta rahatkin varmaan loppuvat ja visa on kolmetuhatta euroa miinuksella, koska toinen asia, missä olen aina ollut hyvä, on rahankäyttö, ja jos ajankäyttö murenee, olen varma, että seuraavaksi vuorossa on raha, koska nähdäkseni ne kaksi menevät usein käsi kädessä. Että kohta olen aina myöhässä ja veneen alla.

Sitä odotellessa. Näihin tunnelmiin.

2 kommenttia:

 1. Muovitettu frotee. Sitä saa metritavarana Eurokankaasta. Itse satsaisin siihen (ja olen satsannutkin, koiramme pentuaikana, sen voi pestä, eri kätevää kamaa.)

  Minä puolestani haastaisin väitteet kahvinpurujen hajuja vievästä voimasta. Nyt sohvamme haisee vienosti, myös mutta ei valitettavasti ainoastaan kahvilta.

  Toivon että siellä stressi hellittää ja kello palaa takaisin normaaliasentoonsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sen kun olisi tajunnut. Meillä on kyllä lapsen sängyssä petarin alla kosteussuoja, vielä kun olisin tajunnut siirtää sen ylimmän pyyhkeen alle. Ensi kerralla osaan!

   Eiköhän se stressi tässä viimeistään jo heti elokuussa kaikkoonnu.

   Poista