tiistai 24. toukokuuta 2016

A Fantastic Fear of Everything

Chris Hopewell, Crispian Mills, 2012

Kuva

Olin yksin kotona ja ajattelin, että katson uuden Mad Maxin Netflixistä. Sitten tulikin semmoinen olo, että ei, ei onnistu, en pysty, en jaksa mitään Mad Maxeja nyt. Haluan jotain ihan muuta! Ja juuri silloin eteeni putkahti suuri idolini Simon Pegg ja automaagisesti painoin leffan pyörimään.

Noh noh, mitenkähän tämän nyt sitten muotoilisi. Tämä elokuva oli ihan täysin järjetön sekamelska ja rakastin joka hetkeä.

Elokuva kertoo kirjailijasta, joka pelkää, että hänet murhataan. Hän pyörii veitsi kädessä ympäri asuntoaan ja etsii murhaajaa, jota ei löydy. Vähän myöhemmin käy ilmi, että kirjailija on lapsena hylätty pesulaan, josta syystä hän pelkää myös pesuloita. Sitten hän epähuomiossa pikaliimaa veitsen käteensä ja lähtee kohtaamaan pesulapelkoaan, koska tarvitsee puhtaat alusvaatteet.

Niin. Ei tätä voi sanoin kuvailla. Olen melko varma, että 98% maailman väestöstä ei pidä tästä elokuvasta, mutta jostain syystä minusta tämä oli ihan mahtava. Niin että jos esimerkiksi eräskin entinen täti-ihminen siellä usuttaa suurmetsuri Kyösti Hitachin katsomaan tätä elokuvaa, koska sitä täällä suositeltiin, niin en ota vastuuta, minä kyllä varoitin.

4 kommenttia:

 1. Hehee. Ongelmana on, että sinun kirjoittamanasi kaikki kuulostaa sellaiselta, että ehdottomasti haluan lukea ja nähdä! Vaikka sitten sanoisit, ettet usko muiden suosituksestasi pitävän.

  Ole vähemmän houkuttava kirjoittaja, nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta katso nyt tuota Simon Peggiä tuossa leffan kannessa! Ihan oikeesti! Ihan kauheeta! Ihan parasta!

   Poista
  2. Olet oikeassa: ei varmaan ole kaikille.

   Poista
  3. Olet oikeassa: ei varmaan ole kaikille.

   Poista