sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

The Interview

Seth Rogen, Evan Goldberg, 2014

Kuva

Ei liene salaisuus, että rakastan Seth Rogenia ja James Francoa.

Tämä elokuva sai kuitenkin melkoisen teilauksen ilmestyessään, tai ainakin luin jonkun arvion, jossa elokuva haukuttiin pystyyn. Ajattelin, että ehkäpä minun ei tarvitse todistaa kun suuret idolini epäonnistuvat, enkä hankkiutunut elokuvan ääreen.

Se oli virhe. Onneksi sittemmin luin hienosta blogista Rakkaus on koira helvetistä kirjoituksen The Interviewistä ja ymmärsin, että elokuva-arvostelijan mielipide on vain yhden ihmisen näkemys, vaikkakin valistunut, eikä arvostelija välttämättä ollenkaan ymmärrä Rogenin ja Francon taidetta samalla tavalla kuin minä, ja tässä tapauksessa tietysti myös Koira helvetistä -pariskunta. Pitäisi aina osata lukea arvio kontekstissaan, ja tässä tapauksessa konteksti on, että Rogen ja Franco ovat ihmeellisiä, eikä sitä käy keikauttaminen.

The Interview on alatyylinen komedia talk show -isäntä Dave Skylarkista, joka pääsee haastattelemaan Pohjois-Korean johtajaa Kim Jong-Unia. CIA kuulee tästä ja päättää, että tämä on hyvä hetki salamurhata Jong-Un.

Elokuva oli omassa genressään aivan oiva. Huumori on roisia ja veristä, eikä varmasti kaikille maistu, mutta minuun upposi hyvin. Voin hyvillä mielen jatkaa Rogenin ja Francon rakastamista siis! Mikä helpotus!

2 kommenttia:

  1. En yleensä jaksa komedioita katsoa, mutta tämän joskus katsoin ja oli jopa genressään hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oli hyvä sellaisestakin, joka ei normaalisti näistä niin perusta.

      Poista