tiistai 9. helmikuuta 2016

Otsikko!

Minulla on flunssa. Minulla on tylsää. Onneksi minulla on blogi, joka on juuri sitä varten, että voin kaataa kaiken aivoryönän julkisesti muiden koettavaksi. Tässä parin sänkypäivän aikana olen:

1. Lukenut Sagan ensimmäisen osan. Se oli juuri niin hyvä kuin odotinkin ja vielä sata prosenttia päälle. En malta odottaa, että saan seuraavat osat käsiini.

2. Keittänyt kahvia ilman vettä. Siitä ei tullut oikein mitään. En suosittele.

3. Käyttänyt nenäkannua ensimmäisen kerran kotiolosuhteissa ilman ohjausta. Aiemmin olen nenäkannuillut kaksi kertaa vuosia sitten äitiysjoogassa pakotettuna. En edelleenkään tiedä, miten nenäkannuilu liittyy joogaan, tai ehkä ujjayi-hengitys lähtee paremmin puhtain sieraimin, mutta olen kiitollinen, että minut ryhmäpainostettiin kokeilemaan, koska ajatus suolaveden kaatamisesta vapaaehtoisesti omaan nenäänsä on mielestäni vähintäänkin epäilyttävä. Olen häkeltynyt, ettei vesi nenässä tunnu yhtään siltä kuin olisi, no, vettä nenässä. Aion nenäkannuilla tänään vielä toisenkin kerran.

3. Imeskellyt sinkkitabletteja. Käsitykseni mukaan olemassa hyviä sinkkitabletteja ja aivan järkyttävän hirveitä sinkkitabletteja. Olen tietysti imeskellyt enimmäkseen niitä hirveitä, koska kyllähän niistä tulee vahvemmin tunne, että jotain tapahtuu. Ne ovat niin hirveitä, että monta tuntia kaikki maistuu maailmanlopulta. En ole varma, onko niistä mitään hyötyä, mutta käsittääkseni tällä hetkellä sinkki on ainoita asioita, joilla on jotain todistettua vaikutusta flunssaan, joten jatkan imeskelyä.

4. Lukenut ystäväni kirjoittamaa kirjaa, joka on ihan törkeän hyvä. Se ilmestyy suomeksi torstaina. Olen lukenut vasta sata sivua, mutta uskallan jo vahvasti suositella, jos on kiinnostunut hyvistä seikkailuista. Itse olen.

5. Kiukutellut, koska naamaa särkee.

6. Kuunnellut äänikirjaa ja neulonut. Tai en ole vielä, mutta aion seuraavaksi. Todennäköisesti neulominen jysäyttää sängyssä lukemisesta kipeytyneet hartiat kunnolla lukkoon, mutta sille ei nyt voi mitään. Voin sitten parannuttuani huuhdella nenäni ja joogata ne kuntoon, nyt ei ehdi ajatella maallisia, täytyy keskittyä parantumiseen.

EDIT. 7. Unohtanut otsikoida bloggaukseni ja muistanut sen kesken neulomisen. Huomannut, että internet ei toimi, joten olen nähnyt kauheasti vaivaa saadakseni koneeseen yhteyden puhelimesta, no nyt valehtelin, ei se vaatinut kovin paljon vaivaa, teen sitä harva se päivä kahviloissa, ja noin, nyt meillä on otsikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti