lauantai 21. marraskuuta 2015

The Land of Stories: The Wishing Spell

Chris Colfer: The Land of Stories: The Wishing Spell
Lukija: Chris Colfer
Hachette Audio, 2012


Joskus tuntuu, että on epäreilua miten isolla kauhalla joillekin on annettu. Chris Colfer on se ihanaihana poika Gleestä, jonka takia jaksoin katsoa kaksi kautta sitäkin sarjaa, no hyvä on, katsoin myös sen ihanan punaposkisen pojan takia, joka sittemmin kuoli heroiiniin, mutta isolta osin kuitenkin juuri Chris Colferin takia. Siinäpä poika joka laulaa kuin enkeli!

Miten on edes mahdollista ihmisen kuulostaa näin mummolta.

Mutta ei se minun vikani ole, että Chris Colfer nyt kuitenkin on hyvin nuori ihminen, vain 25 vuotias, ja ehtinyt tehdä jo enemmän kuin moni koko elämässään. Esimerkiksi minä en ollut 25 vuotiaana tehnyt vielä yhtään mitään mainitsemisen arvoista. No, mutta eihän tämä ole mikään kilpailu. Onneksi. Koska en olisi päässyt edes samaan sarjaan Chris Colferin kanssa.

Miten hän voi olla niin söpökin!!

The Wishing Spell kertoo kaksosista, Alexista ja Connerista, jotka humpsahtavat satukirjan sisälle satujen maailmaan. Siellä onkin kaikenmoista, Punahilkkaa, Kultakutria, peikkoja, susia, oikeastaan ihan koko porukka. Kaksosten pitää kerätä joukko tavaroita tehdäkseen wishing spellin, jolla olisi tarkoitus päästä takaisin omaan maailmaan, mutta edessä on tietysti satujen pahiksia.

Parasta kirjassa oli minusta Chris Colfer. Koska hän luki sen. Toiseksi parasta oli, että kirja oli oikeasti tosi hauska lasten fantasia, jossa seikkailu eteni vauhdilla ja pahisten käytös selitettiin. Pitkästä aikaa äänikirja, jota oikein odotin pääseväni kuuntelemaan. Vähän ihmettelen, miksei näitä Colferin kirjoja ole käännetty, nähdäkseni tämä oli kuitenkin melko laadukas sarjan avaus.

Saatan ehkä lukea seuraavan osan ihan kirjakirjana, ihan vain selvittääkseni oliko itse tarinasta mihinkään, vai olenkio vain niin Chris Colferin lumoissa, että on ihan sama mitä se suloinen poika ikivanhaan korvaani papattaa kun kiikkustuolissa lonksuttelen tekohampaitani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti