keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Safety Not Guaranteed

Colin Trevorrow, 2012


Odotin tältä elokuvalta paljon, ensinnäkin, koska kannessa mainitaan Little Miss Sunshine, joten ajattelin, että tässä on nyt mainio indieleffa, ja toiseksi, koska elokuvan idea on niin mainio.

Safety Not Guaranteed kertoo toimittajaharjoittelijasta Dariuksesta, joka lähtee ärsyttävän toimittajan kanssa tekemään juttua tyypistä, joka etsii avustajaa aikamatkalle. Kenneth aikoo matkustaa vuoteen 2001. Sitten seurataan Dariuksen ja Kennethin tutustumista, toisaalla ärsyttävän toimittajan ärsyttäviä puuhia, ja jännitetään, miten aikamatkalle käy.

Elokuvan ongelma oli se, että Darius oli jotenkin tosi rasittava, ärsyttävä toimittaja oli niin ärsyttävä, että jos joutuisin hänen kanssaan samaan autoon, olkoonkin Escalade, no itse asiassa Escalade varmaan ärsyttäisi minua vieläkin enemmän, mutta joka tapauksessa, jos joutuisin hänen kanssaan mihin tahansa autoon, menisin varmaan viiden minuutin sisällä katatoniseen tilaan, istuisin nurkassa humisten ja kuuntelisin omia verisuoniani. Aikamatkaaja Kenneth oli ihan kiinnostava, mutta ei se oikein riittänyt. Lisäksi Kennethiä seuraavat agentit olivat varmaan jotain kurssinsa heikointa materiaalia, koska jopa minä olisin parempi agentti.

Se, mikä elokuvan jälkeen eniten mietityttää, on se, että Dariuksen esittäjä Aubrey Plaza on ilmeisimmin kaikille muille tuttu sarjasta Parks and Recreation, mutta ei minulle, koska sitä hiton sarjaa ei löydy mistään, mistä minä sarjoja löydän. Eli kirjastosta tai Netflixistä. Oikein tunnen, miten sisälläni kohisee tyhjyys, kun en ole nähnyt Parks and Recreationia! Mistä, oi mistä minä sen löytäisin laillisesti ja ilmaiseksi? Okei, olisin valmis jopa vähän maksamaan. Mutta en paljon. Kolme pilkku viisi euroa per tuotantokausi voisin maksaa.

2 kommenttia:

  1. Sinulle on haaste minun blogissani. Käypä kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkkaamassa, kiitos vain! Odotan inspiraatiota ja vastaan sitten haasteeseen.

      Poista