lauantai 15. elokuuta 2015

Enough Said

Nicole Holofcener, 2013

Kuva

Tässä on genressään hyvin lähelle täydellinen elokuva!

Enpä muista, milloin olisin viimeksi nauranut oikein mahan pohjasta elokuvaa katsoessani. Enough Said on romanttinen komedia eronneista keski-ikäisistä ihmisistä, joiden lapset ovat muuttamassa pois kotoa. He eivät ole siis eronneet toisistaan, vaan ihan eri ihmisistä, ja toisensa he nimenomaan tapaavat tässä elokuvassa, siitä tulee se romantiikka, ja toisaalta myös komedia.

Pitäisiköhän aloittaa tuo edellinen kappale alusta. En jaksa.

Elokuvassa on melko tavallinen tarina, mutta poikkeuksellisen hyvää dialogia ja ihan mielettömät näyttelijät. Julia Louis-Dreyfus ja James Gadolfini ovat ihan tajuton pari ja sivuosissakin on tosi taitavaa väkeä.

Tykkään kyllä romanttisista komedioista silloin kun ne ovat näin hyviä, eikä kovin montaa viimeaikaista tahi vanhempaakaan näin hyvää tule mieleen. Oikeastaan ei tule yhtään, mutta jätän silti mahdollisuuden, etten vain muista jotain romanttisen komedian merkkiteosta tässä. Joka tapauksessa, vahva suositus!

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Hyvää romanttista komediaa tuntuu olevan aina vaan vaikeampi löytää. Laitan tän listalle ja löytyisköhän tää Netflixistä, no vaikkei löytyisikään niin katson. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän saa muutens kirjastosta vallan ilman varausjonoa :)

      Poista