lauantai 4. heinäkuuta 2015

Hieno päivä

Tänään oli hieno päivä seuraavista syistä:

Kävin yksin Turussa. Korostan sanaa "yksin". Käyn hyvin harvoin yksinäni yhtään missään, mutta nyt kävin ihan yksin ihan Turussa saakka. Aamulla lähdin ja illalla tulin takaisin. Yksin. Istuin ja luin kaksi tuntia suuntaansa.

En myöhästynyt bussista. Vaikka olisin voinut. Olin tapani mukaan hyvissä ajoin Kiasman edessä, josta Onnibussit lähtivät vielä viimeksi kun sellaisella matkustin, mutta onneksi olin tapani mukaan myös epäileväinen ja tarkistin lähtöpaikan, joka ei todellakaan ollut Kiasman edus, vaan Kampin terminaali. Ehdin hienosti!

Tapasin kaksi viikkoa vanhan tulevan kummityttöni. Hän oli ihana ja täydellinen, kuten vauvoilla on tapana, mutta hän oli toki erityisen ihana ja täydellinen, koska on tuleva kummityttöni, ja kummitädeillä on oikeus olla sillä tavalla puolueellisia. Oli myös älyttömän kiva nähdä kummityttöni vanhempia, koska hekin ovat ihania. Ihanaa, ihanaa. Ja arvatkaa mikä on myös ihanaa? Ruisrock-viikonloppuna Turussa on aina helle. Se on hyvin erikoinen juttu. Vähän niin kuin se, että Lintsillä paistaa aina aurinko. Onkohan näitä luonnonilmiöitä koskaan tutkittu? Ehkä ei, koska Ruisrockissa kukaan ei ehdi tutkia mitään kun pitää juosta kännissä lavalta toiselle ja Lintsillä hikisenä laitteelta toiselle. Ihan ymmärrettävää sinänsä.

Turkulainen leppäkerttu.

Hyvät jalkatilat. Onnistuin pääsemään sekä mennessä että tullessa Onnibussin invapaikoille, joissa on erittäin hyvät jalkatilat. Poistullessa kävi jopa niin hyvä tuuri, että bussi oli melko tyhjä, enkä saanut edes vieruskaveria. Siinä yksinäni leveilin, mässäsin karkkia ja luin. Melko lähellä käsitystäni taivaasta on se, yksinään jalat suorina karkki suussa lukea kirjaa, oijoi.

Kirja loppui. Sain vihdoin ja viimein luettua loppuun Kaikki se valo jota emme näe, jota olen tahkonnut huhtikuusta saakka. On jokseenkin helpottunut olo. Palaannen aiheeseen tuonnempana.

Tämä päivä oli hieno päivä, en tiedä miten huominen voisi olla parempi. Ehkä se silti voi. Katotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti