keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Even White Trash Zombies Get the Blues

Diana Rowland: Even White Trash Zombies Get the Blues
White Trash Zombie, book 2
Audible Studios, 2012
Lukija: Allison McLemore

Tykkäsin ekasta osasta White Trash Zombie -sarjaa kovasti, varsinkin äänikirjan lukijasta. Tässä kirjassa on sama lukija ja meno aika samanmoista, joten kyllä tämänkin parissa viihdyin.

Angel Crawford on siis zombi ja tarvitsee aivoja pysyäkseen toiminnassa. Muuten kaikki onkin hyvin, hänellä on ihastuttava poliisizombipoikaystävä ja työpaikka ja kaikki. Sitten tulee kuitenkin isompia kuvioita, zombimafiaa ja hulluja laboratorioita ja epäselvyyttä kuka on kenenkin palkkalistoilla, ja Angel on siellä kaiken keskellä tietenkin. Ihan hauskaa ja viihdyttävää. Luulen, että jossain välissä jatkan sarjan parissa.

Oli niin jännät paikat äänikirjan loppuvaiheessa, että ajauduin kokeilemaan äänikirjan kuuntelua suihkussa. Ajattelin tämän kätevästi ratkaisevan monia askarruttavan ongelman, ettei kirjaa oikein voi lukea suihkussa, koska se kastuu ja silmät ovat täynnä vettä. Laitoin puhelimen huutamaan täysillä pesukoneen päälle, mutta suihkun kohina oli silti aika voimakas. Huomasin pian, että kuuntelua haittaa myös korvien täyttyminen vedellä hiuksia pestessä. Äänikirjaa suihkussa voinee suositella jos a) ei haittaa että jää pätkiä kirjasta kuulematta, tai b) muu perhe ei nuku, sillä äänikirja pitää kovaa meteliä.

Nyt kaikki suihkuun äänikirjoinemme! Vielä kun keksimme miten voisi lukea nukkuessaan. Mutta onneksi silloin on sentään unet. Näin yksikin yö unta, että aloin lukea Diana Gabaldonin Muukalainen-sarjaa, en tiedä miksi, en ole suunnitellut sen lukemista, mutta nyt saatoin muuttaa suunnitelmiani, koska uneni myötä tiedän, että siinä on minäkertojana sellainen Arsene Lupin -tyyppinen ihan mahtava jäbä, joka ratsastaa dinosauruksilla! Mutta ei siitä sen enempää.

2 kommenttia:

  1. Jos nyt kuitenkin käy ilmi, että Muukalainen-sarjassa ei olekaan minäkertojana Arsene Lupin -tyyppistä mahtavaa jäbää, joka ratsastaa dinosauruksilla, niin epätodennäköistä kuin se ehkä onkin, ettei unesi ole oikeassa, voisitko harkita kirjoittavasi sellaisen kirjan? Tai sarjan novelleja? Koska ostaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki voin harkita, vaikka luulenkin, että Diana Gabaldon ehti ensin. Aina kaikki hyvät ideat on jo viety!

      Poista