torstai 11. joulukuuta 2014

Valitivalitivaliti

Nämä asiat ärsyttävät minua tänään:


1) Pikkujoulujen epätasainen jakaantuminen. Miksi kaikkien hauskojen tilaisuuksien täytyy ahtautua kuukauden sisälle? Sitten sitä käy yhdessä tilaisuudessa, on hauskaa tai ei ole, herää aamulla tai tässä tapauksessa iltapäivällä, ja tajuaa, että ahdistaa mennä enää muihin tilaisuuksiin. Ei ahdistaisi, jos ne olisivat vaikka kuukauden välein, eikä huomenna. En minä pysty juhlimaan montaa kertaa viikossa! En pysty! Eikä minulla ole enempää päiviä haaskattavaksi sängyn pohjalla.

2) Oven edessä töröttäjät. On ihmisiä, paljon ihmisiä, jotka tulevat bussiin ja usein kantavat vielä jotain ihan älytöntä, kuten harppua tai koivuhalkomottia, ja bussi on lähes tyhjä, penkkejä olisi harppujen säiltykseen kyllä, mutta silti he päättävät asettautua tanakasti suoraan keskimmäisen poistumisoven eteen. Niin että joka helvetin kerta, kun joku haluaa poistua on tämän ihmisen harppuineen ja koivuhalkoineen väistettävä, jolloin hän toki mulkaisee kun häntä häiritään. Eikö olisi kaikkien kannalta järkevämpää asettautua johonkin muualle, ihan mihin tahansa muualle, kuin siihen oven eteen? En ymmärrä! En! Ja tämä on ilmeisesti joku nouseva trendi, koska näitä töröttäjiä on nykyisin lähes joka bussissa.

3) Rangaistuksen kohtuuttomuus rikokseen nähden. Palatakseni vielä pikkujouluihin. Minusta on nykyisin ihan älytöntä, että jos ihminen nauttii muutaman lasin viiniä ja yhden tuopin, niin sitten se sama ihminen on seuraavan päivän täysin työkyvytön. Ei sitä entivanhaisina aikoina tämmöistä ollut. Olin ajatellut eläkkeellä antautua tissutteluun, mutta tällä menolla siitä ei tulekaan mitään. Toisaalta, tuskinpa tulen pääsemään eläkkeellekään, kun asiat nyt tuntuvat pyörivän siihen suuntaan tässä yhteiskunnassa. Saasta.

4) Se, etten saanut tänään haaleaa Hesburger-ateriaa. Mitä tein saadakseni Hesburger-aterian? Ajattelin sitä ponnekkaasti. Ajattelin jopa hetken whatsapittavani Roscoelle, että hän toisi sellaisen ytimestä tullessaan, mutta tiesin jo valmiiksi, ettei hän koskaan suostuisi itse syömään haaleaa Hesburger-ruokaa, joten raahasin itseni kauppaan ja tein pakastepinaattikeittoa ja kananmunia koko perheelle, kuten oikein onkin.

Ei tänään muuta raportoitavaa.

4 kommenttia:

 1. Kohdat 1 ja 3 ovat olleet omallakin virhelistalla hyvin korkealla viime aikoina. Ravintolatyöntekijöiden tapa viettää pikkujouluja vasta tammi-helmikuussa on suorastaan nerokas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, nerokasta! Tai miksi ei voi olla ympäri vuoden jotain juhlia, miksi kaikki ryhmät joihin kuulun tuntuvat panostavan pikkujouluihin. Ihmehommaa.

   Poista
 2. Amen. Ja olen ihan samaa mieltä, että Hesburgerin pitäisi toimia telepaattisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tai jos ei Hesburgerin niin ainakin aviomiehen.

   Poista