keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Taloveistos Näylä

Suunnittelin, että kirjoittaisin tänne rakkaudesta. Mutta sitten siitä alkoi tulla niin hyvä juttu, että päätin sittenkin ängetä sen "romaaniini". Koska tiedättehän, romaanit, nehän ovat kuin sikoja, syövät kaiken. Näin sanoi Matti Pulkkinen, en minä, mutta se on tämänhetkisen kokemukseni mukaan totta.

Sen sijaan esittelen teille taloveistos Näylän. Se on tässä:


"Se on tarkoitus kokea!" oli ohjeistus teokseen tutustumiseen.

Sillä aikaa kun olin eilen illalla joogassa, oli täällä valmistunut Näylän lisäksi myös metroratikka ja robottiauto. Itse rakensin eilen niin upean hälytysajoneuvon, etteivät sanat riitä kuvaamaan. Valitettavasti siitä ei ole kuvaa saatavilla. Siinä oli paljon erilaisia hälytysvaloja, mosaiikkikoristelu ja ihmeellinen tietokoneohjaus.

Ainoa ongelma legoissa on, että Plöängin on vähän vaikea hyväksyä, että joskus on pakko purkaa vanha ennen kuin voi rakentaa uutta. Eilenkin piti soittaa isille töihin, että on varmasti okei purkaa isin tekemä monsteriauto. Mummin tekemää taloa ei varmaankaan pureta ikinä.

Eipä mulla muuta. Kiitos käynnistä, tervetuloa uudelleen!

4 kommenttia:

 1. Meillä myös poikien kanssa ongelma purkamisessa :D meillä on viiden sääntö, eli viisi legoesinettä, ne hienoimmat, saa aina kerrallaan "säästää" ja pitää esillä hyllyllä. Sit jos tekee uuden joka hienompi niin on joku aiemmista purettava.
  Tämä tarkoittaa, että meillä on jatkuvasti yhteensä 10kpl legorakennelmia hyllyllä. Hyllyllä joka on hankittu ihan vain tätä varten :) Ja äiti joutuu myös vakuuttelemaan, että on ihan ok purkaa vaikka äiti sen tekikin ja onhan se tosi hieno ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, pitää ehkä ottaa käyttöön joku sääntö. Tai sitten vaan käyn purkamassa niitä salaa, en usko että lapsi edes muistaa kaikkia.

   Poista
 2. Onpa hieno Näylä! Mikäköhän kaupunki tarvitsisi taloveistosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa ilmeni, että se onkin meistos, ei veistos. Mutta hieno se on silti! Sopisi jonnekin värikkääseen ja ennakkoluulottomaan kaupunkiin.

   Poista