sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

This Is the End

Seth Rogen, Evan Goldberg, 2013

Minusta tämä oli hauskinta elokuvaa pitkään aikaan. Silti huomaan olevani näkemyksineni jokseenkin yksin. Roscoe katsoi innostustani hieman hämmentyneenä ja mutisi jotain, että no olihan se ihan no joo. Juhannuksena huumailin vieraillemme, että oletteko nähneet tämän loistavan komedian, johon he vastasivat, että yes we have seen it, koska he ovat osittain amerikkalaisia, ja sitten minä olin silmät loistaen, että did you like it, johon he, että yeees but obviously not as much as you did.

Elokuva kertoo Seth Rogenista, jonka luokse tulee visiitille hänen ystävänsä Jay. He lähtevät James Francon luo bileisiin, joissa hengailevat esimerkiksi Jonah Hill, Rihanna, Michael Cera ja Emma Watson. Sitten tulee yhtäkkiä apokalypsi. Ihan superhauskaa.

Miksi tämä oli superhauskaa? No ensinnäkin tietysti, koska rakastan Seth Rogenia ja James Francoa. Ja rakastan tämmöistä, että esitetään itseään. Ja rakastan myös, että leffasta näkee, että sitä tehdessä on ollut hauskaa. Ja pitkästä aikaa oli myös läppiä joille nauroin ääneen. En muista milloin viimeksi.

Eipä mulla tästä muuta. Jos olet minä, rakastat tätä. Jos et ole, et välttämättä rakasta. Mutta saatat. Tai sitten et. Ei voi tietää. Elämä on sillä tavalla jänskää.

1 kommentti:

  1. Aijai. Melko hassunhauska kansi :D. Saattaa jäädä hyllyyn minulla :D.

    VastaaPoista