torstai 12. kesäkuuta 2014

Hengitä selitystesi välillä

Minulta usein kysytään, miksi kukaan ei päivitä tätä blogia? Kysyjät haluaisivat lukea enemmän säkenöiviä tekstejä elämästä, kuolemasta, kirjoista ja elokuvista!

Kivetykselle kuvitin kuvituskuvan!

No kun en minä ehi kun mulla on tässä nyt ollut vähän kaikkea ja sitten en oo edes saanut luettua mitään kirjoja loppuun kun äänikirjankin kanssa kävi niin, että kuuntelin seitsemän tuntia ja oli pakko jättää kesken kun oli niin tylsä, Crow Roadin käsikirjoitus, voitteko kuvitella, sehän on moderni klassikko, mutta niin vain oli tylsä, no nyt sitten kuuntelen yhtä hyvää äänikirjaa, joten se sentään etenee, mutta kirjakirjana otin viimein käsittelyyn sen ikuisuuksia odottaneen ja kolme kertaa aloitetun Korppien kestit, joka on tosi hyvä, mutta etenee hitaasti, joten ei ole tulossa päivitystä siitä lähiaikoina.

Vetäis henkeä.

Niin ja sitten en oo ehtinyt katsoa mitään leffojakaan kun piti katsoa nopeasti Areenasta se kohuttu Kuolleista palanneet, ennen kuin se katosi sieltä Areenasta, ja nyt te ette enää ehdikään nähdä sitä, ainakaan Areenasta, ainakaan ekoja jaksoja, mutta voin lohduttaa teitä, että minusta se oli monin tavoin vähän pöhkö, varsinkin loppu, vaikka kyllä sen ihan ilokseen katsoi, olihan siinä hyvä idea ja tosi kauniskin se oli, ja sitten piti tietenkin heti ruveta katsomaan uutta kautta Orange is the New Blackista, koska se on vaan ihan älyttömän hyvä sarja, sen voitte tekin katsoa, Netflixistä, voin suositella, ja moni muukin voi.

Hengähdys.

Mutta nyt mulla onkin sitten kirjastosta lainassa 12 elokuvaa, jotka pitäisi katsoa, koska siinä pinossa odottaa Inside Llewyn Davis, The Place Beyond the Pines, The Secret Life of Walter Mitty, Gravity, This is the End, Kick-Ass 2 ja myös Liinan "suosittelema" Pacific Rim (linkkaisin tähän Liinan bloggauksen, mutta en löydä sitä, vaikka olen varma hänen kirjoittaneen jotain ristiriitaista Pacific Rimistä, tai sitten juttelimme siitä viime vuonna Flowssa ja kuvittelin sen silmissäni bloggauksena, niin se itse asiassa taisi ollakin, seisoimme skumppalasit käsissämme ja Liina ja hänen salskea puolisonsa kertoivat nähneensä Pacific Rimin ja muistaakseni... no en minä muista mitä mieltä he siitä olivat, siitähän on kohta vuosi ja mulla oli skumppalasi kädessä siinä ja oli Flow ja elokuu ja kaikki, ja lisäksi mulla on ikävä taipumus unohtaa juttujen punch linet ja keksiä omiani).

Huoh. Huh huh. Ja niin.

Joka tapauksessa odotettavissa saattaa olla hurja leffapäivitysrynnistys tai sitten ei. Voi olla, että jatkossakin istun sohvalla ja katson kaikki illat toisella silmällä Orange is the New Blackia ja toisella silmällä seuraan vääjäämättä lähestyviä kirjaston eräpäiviä, jotka ensin kurkkivat ikkunasta, sitten luikahtavat sisään, lopulta hiipivät sohvapöytää teeskentelevän arkun yli, nappaavat elokuvakasani ja luikkivat pimeyteen katsomattomien leffojeni kanssa. Voi että. Niin siinä aina käy.

Ja tuossa alussa vähän valehtelin. Itse olen itseltäni kysynyt, niinku silleen retorisesti, tiiäthän. Jos niitä säkenöiviä päivityksiä kaipaat, voin luvata, että olet lähtökohtaisesti väärässä blogissa. Täällä on vain semiummehtunutta tajunnanvirtaa epäkiinnostavien aiheentapaisten vierestä. Mutta ei se haittaa, kukin tyylillään.

7 kommenttia:

 1. Upea leffalista! En oo kyllä noista nähnyt kuin Gravityn (toivottavasti teillä on iso telkkari sitä varten) ja siitä tykkäsin, tai siitä avaruudesta, juonihan oli siinä ihan sivuseikka mun mielestä. Mutta hieno oli. Ja Walter Mittyakin on moni kehunut.

  Aattelin ensi viikolla itse vihdoin lukumaratoonata tuon Song of Ice and Fire kakkosen, ei mitään hajua mikä se on suomeksi, mutta kuitenkin. Ekasta tykkäsin, mutta onhan se ja ne piitkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuninkaiden koitos on kakkososa. Mä tykkään niistä kirjoista ihan hulluna, mutta aloittaminen on vaikeaa kun ne on niin masentavan tiiliskiviä. On yhtä aikaa semmoinen olo, että loppuukohan tämä koskaan ja eihän tämä ikinä lopu kun on niin hyvä. Sulla on ihana lukumaraton edessä! Tulen ja jään laulu on just semmoista, että sitä pitäisi saada ahmia kaksin käsin ilman aikarajaa!

   Poista
 2. Itse asiassa epäilen myös bloganneeni asiasta. Voisit tarkistaa mahtavan anekdoottini sieltä, ellei se olisi niin kauhean vaivalloista. Luulen, että se liittyy jotenkin tarpeeseeni muuttua mechaksi, mutten mitenkään jaksa itsekään tarkistaa.

  Mutta että vähänkö olisi siistiä jytistää maata jaloillaan niin, että valtameret loiskuisivat. Nyt tuli itse asiassa tarve katsoa tämä laatuleffojen kuningas uudestaan. Salskea puolisoni luultavasti voihkisi kauhusta, jos tämän tietäisi :D

  Tiivistelmä niille, jotka eivät jaksa lukea: Pacific Rim ei ollut elokuvataiteen merkkiteos, mutta siinä oli sikaisoja ropotteja, sikaisot ropotit (minusta tässä kohtaa pitää käyttää kirjainta p) antavat paljon anteeksi. Ja Flowssa oli mitä hauskinta!

  Sepäs oli epätiivistävä tiivistelmä.

  Kokemukseni kirjaston eräpäivistä on kovin samanlainen kuin omasi, mutta huomautan, että nyt on kuukauden ajan hieno mahdollisuus tehdä eräpäivistä vielä ahdistavampia - jalkapallon MM-kisat alkoivat eilen. Voi onni ja autuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liina, meillä päin ruukataan sanoa "lopotit", koska siinä nyt vaan on hieno ristiriita lopottien kuuliuden ja ronskiuden kanssa. Lapsi kysyy usein isältään: "Isi tykkäätkö lopoteista?".

   Venni

   Poista
  2. Ropotti ja lopotti, juuri näin!

   Minusta jalkapallon MM-kisojen hyöty on siinä, että saan enemmän lukuaikaa kun sohvalla vanuessani en voi katsoa telkkaria. Enkä mitään noista loistavista elokuvistakaan. Olen erinomainen olemaan kiinnittämättä huomiota jalkapalloon. Oltiin Irlannissa joskus joidenkin isojen kisojen aikaan ja istuin pubissa joka päivä katsomassa kaksi peliä, ja ainoa mikä jäi mieleen oli, että irlantilaisissa pubeissa on erittäin hyvää siideriä ja että yhdessä pelissä satoi niin paljon vettä, että kenttä muuttui lammikoksi ja pallo losahti veteen aika hassusti. Ei mitään käsitystä ketä siinä pelasi.

   Poista
 3. PBTP. Uuuh. Gosling.

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä ehtinyt sinne asti, mutta katsomattakin voin jo yhtyä kanssasi huokaukseen: Uuuh. Gosling.

   Poista