torstai 3. huhtikuuta 2014

My Life as a White Trash Zombie

Diana Rowland: My Life as a White Trash Zombie
Audible Studios, 2012
Lukija: Allison McLemore

Nyt oli muuten mainio!

Kekkasin tämän Audiblen suosituksista. Väittivät, että on hyvä nimenomaan äänikirjana. Norwegian Wood -epäonnistumisen jälkeen kaipasin jotain ihan muuta, mielellään jonkun myönteisen kokemuksen vieläpä, ja semmoisen todella sain.

Kirjan minäkertoja, parikymppinen Angel Crawford, on koulunsa kesken jättänyt pilleristi, joka elää Louisianan suoalueilla väkivaltaisen alkoholisti-isänsä kanssa. Hän ei ole onnistunut pitämään yhtäkään työpaikkaa paria viikkoa pidempään, on ehdonalaisessa ostettuaan varastetun auton, hänen on-off-poikaystävänsä Randy on melko välinpitämätön nahjus. Eipä paljon huonommin voisi mennä. Niin no paitsi jos joutuu auto-onnettomuuteen ja herää zombiena.

Kirja oli kevyt, hauska ja tarpeeksi jännä. Parasta kuitenkin oli lukija, joka väänsi mainiota murretta. Ihan lukijan takia aion kuunnella lisääkin Angelin seikkailuista, koska tämähän on tällä hetkellä kolmiosainen sarja, mahdollisesti pitenemään päin, en tiiä. Ei haittais vaikka olis.

Aika paljon tässä oli kyllä sellaista ruumiinavaus-, onnettomuus- ja aivojensyöntimatskua, että jos on niiltä osin herkkä, niin kannattaa ehkä harkita. Itse vähän olen, mutta oikeastaan vain yhdessä kohtaa teki huonoa. Jännä, ettei se jatkuva aivojen kanssa venkslaaminen tuntunut yhtään niin pahalta kuin se, kun Angelin sormet jäivät auton takaluukun väliin. Hyi hitto.

2 kommenttia:

  1. Nyt mua alkoi tämä homma vähän kiinnostaa, vaikka noin keskimäärin olen ollut sitä mieltä, että zombein paras puoli on just se, että niiden pään sisälle ei pääse. Ellei se mätäne niin, että pääsee, BUAHAHA.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määpä luulen että sää tykkäisit tästä! Ei mätäne pää kovin pahasti, ainakaan tässä osassa!

      Poista