perjantai 20. joulukuuta 2013

Lars ja se ainoa oikea

Lars and the Real Girl
Craig Gillespie, 2007

Lars Lindstrom on vähän reppana. Hän asuu veljensä ja tämän vaimon naapurissa, käy töissä toimistossa, eikä kestä kosketusta. Toimiston Margo tykkäisi hänestä, mutta Lars ei osaa tai uskalla tai ymmärrä tarttua tilaisuuteen. Sitten Lars löytää rakkauden Internetistä.

Bianca on puoliksi brasilialainen, puoliksi tanskalainen. Hän ei osaa englantia ja istuu pyörätuolissa. Hän on seksinukke. Sellainen muovinen, ihmisen kokoinen, joita ilmeisesti myydään internetissä. Larsille hän on kuitenkin varsin oikea, suuri rakkaus. Aluksi ihmiset ovat vähän, että mitä helvettiä, mutta hyväntahtoisen lääkärin ohjeistuksella kaikki lähtevät tukemaan Larsia rakkauden tiellä.

Minä pidin tästä elokuvasta melko paljon. Tämä oli taas niitä elokuvia, joista jää oikein hyvä mieli ja usko ihmiskuntaan kasvaa, mutta ihan hirveästi mitään ei jää mieleen. Luulen, että tulen muistamaan tämän oikein mainiona roolityönä Ryan Goslingilta. Näyttäkääpä minulle muuten huono rooli häneltä. Ei ole sellaista. Ryan Gosling on paras! Tai no, ainakin parhaimmasta päästä. Tiedättekö kuka on myös sieltä samasta päästä? Girls-sarjan Adam! Katsottiin eilen puolison kanssa toinen kausi päätökseen, enkä voi nyt lakata miettimästä, miten hieno hahmo Adam on. Ihan käsittämätön. Minusta Girls kannattaa katsoa ihan vain nähdäkseen televisiohistorian parhaimman hahmon. Adam. Kyllä. Taisin eksyä asiasta. Ei se haittaa, tässä blogissa on eksyilty viime aikoina liian vähän. Yritän jatkossa eksyillä enemmän. Tai sitten en. Mitä se kenellekään kuuluu mitä minä kirjoitan! Tai en kirjoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti