perjantai 4. lokakuuta 2013

Walking Dead

Tiedättehän Walking Deadin. Se on sellainen kovasti kehuttu, arvossapidetty telkkarisarja, joka kertoo zombiapokalypsista. Perustuu sarjakuvaan.
 
Katsottiin puolison kanssa ensimmäinen tuotantokausi silloin kun se tuli telkkarista. Jotenkin nihkeydellä katsottiin, nyt muistelen. Ei siinä varsinaisesti mitään vikaa ollut, muttei sitten taas mitään ihmeellistäkään, vähän oli ällö ja typerä. Yksissä tuumin päätettiin, että ei enää kuluteta aikaa toiseen tuotantokauteen.
 
Sitten jossain vaiheessa aika kultasi muistot. Aloin syrjäyttää oman kokemuksen muiden kokemuksilla, joita tulvi mieleeni tekstiviesteitse (kyllä, sain tekstiviestejä joiden aihe oli Walking Deadin hyvyys), facebookissa, vaikka missä. Olinkin yhtäkkiä sitä mieltä, että oli aivan kirottua, että netflixissä oli silloin vain yksi kausi. En tiedä onko nyt enemmän, kun meillä ei sitä tällä hetkellä ole. Pakko kyllä kohta ottaa taas käyttöön, kun siellä on kuulemma lisää Breaking Badia.
 
No niin. Sitten lainasin innoissani kirjastosta Walking Deadin toisen tuotantokauden muistellen, että tämähän oli ihan legendaarinen ja nyt päästään taas asian ytimeen. Eilen löimme dvd:n laitteeseen. Seuraavan kymmenen minuutin kuluessa käytiin lähes seuraavankaltainen keskustelu:
 
"Eikö me muuten jo kerran päätetty ettei katsota tätä enää?"
"Päätettiin."
"Miksi me katsotaan tätä taas?"
"En minä tiedä."
"Voidaanko lopettaa katsominen jo?"
"Katsotaan vielä vähän aikaa."
"Joko voidaan lopettaa hhhyi sssaattana."
"Kuinka helvetin tyhmiä nuo voi olla!"
"Nuo on niin tyhmiä! Idiootteja!"
"Mmmmiksi tuo meni tuonne?!"
"Mmmmiksi nuo tekee noin?! Tyhmät! Idiootit!"
 
Ja sitten se loppui. Mutta emme voi lopettaa katsomista, syy ilmenee seuraavassa sarjan olemusta hyvin kuvaavassa kaaviossa:
 
Kuva: themetapicture.com
 
Zombi vieköön cliffhangerit!!!

5 kommenttia:

 1. :DDDD! En kyllä katso mutta joitakin sarjoja olen katsonut vastaavalla kaaviolla. Onneksi on myös Mahtavia. Kuten Shield! Ei ois uskonut meetvurstimiehestä tämmöistä! Nimim. Vika kausi menossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katsoin Shieldiä aikoinaan yhden kauden, se oli ehkä vähän liian kyyninen mun makuun. Se on puolison lempisarjoja kyllä. Mutta onneksi tosiaan nykyään tehdään älyttömän paljon hyviä sarjoja ja on paljon loistavia vanhojakin näkemättä. Esim. Sopranosia katsoin aikoinaan vain pari kautta. Sitten se alkoi tulla päällekkäin Mullan alla kanssa, ja valitsin Mullan alla. Pitää joskus ottaa Sopranos käsittelyyn.

   Poista
 2. Tunnistan niin tuon fiiliksen! Me katsottiin sitä toista apokalyptista tv-sarjaa eli Jerichoa ihan samoin fiiliksin. Ja tuo kaavio kuvaa kyllä tunnetiloja täsmälleen, tosin Jerichossa ei ollut zombeja. Jos muuten haluat lukea äärettömän hyvää scifi-zombeilua, suosittelen kirjaa nimeltä The Passage. Aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jericho onkin mennyt multa ihan ohi. Kiitos kirjavinkistä! En ole noin per se mikään suuri zombifani, mutta kestän heidät kyllä, jos muu ympäröivä on hyvää. Olen enemmän vampyyrityttöjä ollut lapsesta saakka.

   Poista
  2. Ahaa, mutta nyt kun kävin katsomassa HelMetissä The Passagen asiasanoitusta, niin sehän taitaa passata vampyyritytöllekin oikein hyvin. Loistavaa!

   Poista