sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Leipää ja taltutettu kaaos

Tein tänään leipää. Tai oikeastaan leipämäistä kakkua. Löysin sen Ikomista. Ohje on Eeva Kolun Voisilmäpelistä, mutta haluan linkata Ikomin, koska löydettyäni tämän ihanan blogin muutama kuukausi sitten tajusin, että istuin sen pitäjän vieressä bussissa matkalla työpaikan virkistyspäivään, ja Inari oli ihana! Ja Ikomi on myös!

Ja leipäkin oli ihana. Helppo ja ruokaisa. Koska aion tehdä sitä jatkossa noin joka toinen päivä, minun lienee satsattava metalliseen leipävuokaan, sillä jatkossa haluan ettei leipäni leviä ihan miten sattuu. Ihmemötkäle!

Tein tällä viikolla toisenkin jutun, jonka voin aasinsillalla yhdistää tähän samaan postaukseen, koska löysin leipäohjeen blogista ja tämäkin asia koskee blogeja. Tosin on oletettavaa, ettei tämä kiinnosta kedist, mutta ei se midist, kerron silti. Kuten joskus aiemmin kerroin, seuraan noin kahtasataa blogia. Sitten meni google reader alta ja feedlyn kanssa koko homma hulahti sekunnissa ihan kaaokseksi. En osannut tehdä mitään, joten nostin kädet ylös ja kävin kauhuissani välillä kurkkaamassa, miten postauksia valuu ohi, enkä saa niihin mitään kontrollia.

Sitten avasin suuni aiheesta puolison läsnäollessa, jolloin hän huomautti, että voin laittaa blogit eri kategorioihin, jolloin minun ei oikeastaan tarvitse hermostua, vaikka osa jää lukematta, kun lempijutut ovat omassa laatikossaan helposti löydettävissä. Nerokasta! NEROKASTA! Nyt blogit on jaoteltu kolmeen kategoriaan ja lisäksi lempiblogeihin, johon on kerätty superlempparini muista kategorioista. Lisäksi poistin noin viitisenkymmentä blogia, joista osa oli lopettanut ja osaa en jaksanut enää lukea. Aikaa siivoukseen meni puolisen tuntia. Kylläpä helpotti! Enää en vihaa feedlyäkään ihan niin paljon kuin muutama kuukausi sitten. On myönnettävä, että sillä on puolensa.

5 kommenttia:

 1. Hahaa, muistan että olin silloin tosi hermostunut (niin paljon uusia ihmisiä) ja höpötin kaikille kaikkea hölmöä. Mutta jos sillä sai ihanuusstatuksen, niin ehkä en sitten ollutkaan ihan kamalan sekava :D Hauskaa löytää blogiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et sinä ainakaan mulle höpöttänyt mitään hölmöä saati sekavaa, olit kerrassaan herttainen ja nähdäkseni neuloit aina tilaisuuden tullen, mikä on vähintäänkin ihana piirre henkilössä :)

   Poista
 2. Feedlyllä seuraaminen on kyllä sikäli hankalaa, etenkin kännykällä, että nyt vasta huomasin, että olit kirjoittanut jotain, ja tunsin oloni jotenkin huijatuksi.

  Olisko toi leipä sellainen, että tunarimpikin osaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja nyt on sellainen ongelma myöskin, että mun Lempiblogit-kategoria on koko ajan tyhjä, koska luen kaikki sieltä saman tien (että voisitko blogata hieman useammin?), ja muut kategoriat pullistelevat edelleen. Hitto. Pitääkö mun nyt lisätä lempiblogien määrää?

   Poista
  2. Ja vastatakseni kysymykseesi: Kyllä, tuo on nimenomaan juuri sellainen leipä! Ei tarvinnut edes vatkata mitään!

   Poista