perjantai 5. heinäkuuta 2013

Jari Oulusa

Oon Oulusa. Oulu on ihana ja rakas paikka, täällä ajellessa tulee koko ajan mieleen, että miksi hitossa minä en asu täällä. Tänään ihmettelin asiaa ääneen kun kaahasimme jotain mitälie tietä henkilöautolla, johon puoliso totesi, että siksi, ettei hän halua. Ja niin kai se onkin. Enkä minäkään oikeastaan, mutta jos en saisi asua siellä missä asun, haluaisin asua Oulusa. Täällä on niin iiiiihhanaa. Varmaan monille opiskelukaupunki on ihan erityinen. Joka paikasta tulee mieleen, että tuosta me K:n kanssa pyöräiltiin miten sattuu kun oltiin juotu piknikillä viinipullo ja vasta kotona tajuttiin, ettei siinä ollut juurikaan alkoholia, mutta tunnelma ennen kaikkea, ja tuossa me K:n kanssa istuttiin ja juotiin kaljaa, tuolla me naurettiin kun oltiin menossa kaljalle. Oi. Mitä hataria muistoja.

Nallikarisa.
No ei mulla oikeastaan muuta. Olen lähinnä syönyt, katsonut kun lapsi touhottaa ympäriinsä, syönyt, juonut kahvia, saunonut, syönyt, nukkunut, syönyt, juonut kahvia ja syönyt.

Ja käynyt saunassa seuraavan keskustelun:
Puoliso: Minä ja Jari, mikä pari, kesän lapset käsikkäin. Ei mikään oo niin ihanaa kuin katsella Litmasen Jaria.
Minä: Miten se menee oikeesti?
Puoliso: Miten niin?
Minä: Että miten se menee, minä ja?
Puoliso: Jari.
Minä: Ei. Kun minä ja?
Puoliso: Jari.
Minä: Ei! Kun miten se menee oikeesti!
Puoliso: Miten niin? Jari!
Minä: Eiku siinä on jotain että minä ja kesä tai minä ja valo tai jotain.
Puoliso: Jari?

Että kiitos vaan Kulman pojat. Guuglasin vastauksen. Se ei ole Jari.

4 kommenttia:

 1. Hitti-Litti Litmanen! Kuningas Jari, toi ralli raikasi meilläkin ;)

  Mutta hei mä ymmärrän sua täysin, mullakin on Ouluun oma historia ja menneisyys ja se ON ihan mahtava paikka. Ja se murre <3 harva suomalainen murre on sellaista että sitä on ilo kuulla mutta tuota kuuntelisi ja siitä tulee väkisinkin hyvälle tuulelle. Virittelin jo ensi kesälle reissua että lähtisi siitä Oulusta alaspäin. Kävisi siellä eka Tietomaat ja muut ja sitten ktia kohti ja Power Parkit ja mitä siinä nyt vastaan tulee. Tai sitten vaan voisi olla Oulussa koko pätkän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin rakastan murretta! Alan vääntää sitä ihan päntiönään täällä. Kyselen, että joko nä lukkiit sen lehen. Paras paikka, paras murre!

   Poista
 2. Oi, oi. Se noin kolmen, lähes alkoholittoman, viinilasillisen humala ja sitä seurannut kännipyöräily <3 Harvoin ollaan oltu niin päissämme, vaikka yritystä on kyllä riittänyt.

  K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Yrityksen puuttesta meitä kahta ei kyllä voi moittia.

   Poista