sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Ei kysyvä tieltä eksy vai miten se oli

Sain Täti-ihmiseltä haasteen, jonka idea käsittääkseni oli vastata kymmeneen todella hyvään kysymykseen ja sitten keksiä omat kymmenen ja lähettää ne matkaan. Tykkään kysymyksistä! Tai siis niihin vastaamisesta!
1. Oletko yksinäinen tänään?
En. Aika harvoin olen. Tykkään olla yksin, olisin mielelläni sitä huomattavasti enemmän kuin nykyinen tilanne sallii, mutta silloinkaan harvoin koen itseni yksinäiseksi.

2. Kuinka syvää on rakkautesi? 
Kyllä se syvää on. Syvää kuin joku tosi syvä paikka, mutta ei mikään Mariaanien hauta, vaan joku omaperäinen syvä paikka. Ja olen myös tosi hyvä rakastumaan. Rakastun lähes kaikkiin hyviin tyyppeihin välittömästi. Silleen platonisesti niinku.


3. Kuka päästi koirat ulos?
No en kyllä tiedä, mutta epäilen jotain nuorisolaisia, ainakin meidän leikkipuistossa ne rutjakkeet jatkuvasti jättävät portin auki niin että taaperot melkein pääsevät livahtamaan kun äiti näpertää puhelintaan.


4. Mistä tunnet sä ystävän?
Yleensä vahvalla intuitiolla. Tunnen ystävän melko helposti, mulle kynnys sanoa ihmistä ystäväksi on aika matala.


5. Onko tämä tosielämää vai onko tämä fantasiaa?
Nyt ollaan ytimessä. Tavallaan toivon, että vähän molempia.


6. Olemmeko ihmisiä vai olemmeko tanssija?
Minusta tämä oli oikeastaan parempi silleen niin kuin luulin sen pitkään menevän, että olemmeko ihmisiä vai olemmeko syöpä. Siinä olisi vähän enemmän mietittävää. Mutta tähän kysymykseen vastaisin, että ehkä ei voi sanoa mitään yksiselitteistä. Itseäni pidän ihmisenä, mutta puolisosta olisi kyllä varmaan sanottava, että tanssija se on.


7. Kuka haluaa elää ikuisesti? 
Ilmeisesti aika moni, kun katselee esim. Paris Match tai Hola! -lehtiä töissä. On pelottavan jäykkää kuminaamaa siellä. Niitä lehtiä siis todella vain katselen, koska en ymmärrä riittävästi kieltä. Hola!sta en tiedä edes kenestä puhutaan, kun he siellä kääntävät kuninkaallisten nimet espanjaksi.


8. Miten voimme nukkua kun sänkymme ovat tulessa?
No siinäpä sitä ollaankin. Voi että. Vähän heikosti, luulen ma. Tai lopullisesti, lienee toinen vaihtoehto.


9. Miksi minä en voi olla sinä?
Tätä minä pienenä kovasti mietin. Olisin halunnut mieluiten olla poika, mutta jos se ei olisi mahdollista, kuten jossain vaiheessa alkoi näyttää, ettei ole, niin sitten toiseksi mieluiten prinsessa nimeltä Susanna.


10. Oletko koskaan nähnyt sadetta aurinkoisena päivänä?
Juu kyllä. Viimeksi toissapäivänä kun olin Lintsin omituisessa sääkuplassa. Kyllä, kävin viime viikolla kaksi kertaa Lintsillä. Olen ihan hullu. Mutta toinen kerta oli parempi kuin eka!


No sitten pitäisi keksiä kymmenen uutta kysymystä. Voi hitsi. Tämä on paljon vaikeampaa. Yritän kuitenkin.

1. Jos et saisi olla sen niminen kuin olet, minkä niminen haluaisit olla ja miksi?
2. Mikä lastenlaulu tulee ekana mieleen?
3. Näetkö jotain toistuvaa unta ja millainen se on?
4. Missä yleensä bloggaat noin sijainnillisesti?
5. Oletko nähnyt punkin?
6. Mitä ruokaa aiot tehdä seuraavaksi?
7. Minkälaista apokalypsia uumoilet saapuvaksi ja oletko varautunut siihen jotenkin?
8. Mitä tv-sarjoja seuraat ja miksi?
9. Mitäpä oot tännään hommannu?
10. Oletko sellainen ihminen, joka tajuaa lähteä ajoissa kotiin, ja jos olet, kerrotko miten se tapahtuu?

Haastan takaisin Täti-ihmisen (tästä voi selvästi muodostua sellainen luuppi, että on ikuisessa kysymyskierteessä kun kerran hommaan ryhtyy), Liinan ja lopulta oikeastaan ihan kaikki, jotka haluavat vastata kysymyksiin. Koska itse haluaisin, olivat ne miten tyhmiä tahansa. Kuten tässä tapauksessa ovat, aika tyhmiä. Vastatkaa oi vastatkaa! Ja jos vastaat, niin kerrothan mullekin niin tajuan heti käydä lukemassa.

Peeäs: Kuvat ovat osioita ystäväni ihastuttavasta seinäkankaasta, kun nyt kumminkin siellä mietitte. Ettekö mietikin? Kyllä vähän mietitte sisimmässänne. Enää ei tarvitse, nyt tiedätte.

Peepeeäs: Puoliso juuri totesi, ettei otsikko ole edes totta. Kyllä eksyy kysyväkin, jos kysyy väärältä tyypiltä tai joltain huijarilta. Kannattaa ehkä mieluummin hankkia puhelin, jossa on gps, eikä puhua millekään vieraille, jotka voivat johtaa harhaan.

6 kommenttia:

 1. Haa, hienoja vastauksia! Tykkäsin kovasti myös PPS:stä, eli terkkuja puolisolle. Näsäviisastelu on hieno harrastus, jota aivan liian vähän nykymaailmassa tapaa!

  Ja kiitos haasteesta - tätä kun jatketaan ei tarvitse enää koskaan itse(lleen) keksiä postausaiheita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä harrastetaan näsäviisastelua puolin ja toisin ihan päivittäin. Riippuu hetkestä onko se hyvä vai huono juttu.

   Minustakin olis kiva jos saisin esim. viikoittain kysymyssarjan. Olen myös miettinyt, että olis kiva saada aiheita niin kuin koulussa äikäntunnilla aineen otsikko. Tykkään ruveta kirjoittamaan ihan mistä sattuu. Tosin lukija ehkä arvostaisi enemmän harkittuja lausuntoja asioista kuin tajunnanvirtaa, mutta sellaista se on, että aina ei voi voittaa.

   Poista
  2. Se olis hauskaa. Ruvetaan vaihtamaan aiheita keskenämme?

   Poista
 2. Olipa kivat kysymykset! Haluan vastata tässä aivan erikseen, toipuneena punkkihysteerikkona, että olen nähnyt punkin imemässä verta tyttäreni korvalehdestä!

  Luulin myös keksineeni maailman parhaan arvoituksen, kun kysyin isältäni: Mikä on maailman vittumaisin tiainen? (Vastaus olisi mielestäni ollut tietenkin puutiainen.)

  Isäni vastasi: Sa-.

  Kyllä se voiton vei...

  VastaaPoista