tiistai 18. kesäkuuta 2013

Yhdentoista ilon haaste


Sain Kukkavarpaalta hienon haasteen. Siihen kuului nimetä yksitoista ilon ja hyvänmielen aihetta. Haasteen muu ohjeistus oli hieman epäselvä, mutta kuulisin mielelläni Liinan, bleuen ja Täti-ihmisen yksitoista ilahduksen aihetta, vaikka tämä ehkä onkin heille ojennettu jo moneen otteeseen. Silti. Listoja ei ole koskaan liikaa!

1. Nukuin tänään yli kahden tunnin päikkärit.

2. Onnistuin tekemään oikein hyvää tofu-kesäkurpitsa-mössöä ruuaksi. Välillä samoista raaka-aineista tulee ihan pahaa. Ruuanlaitto on paitsi taidetta myös mysteeriö.

3. Vähästressinen kaupunkijuhannus.

4. Loman typistyminen, pois jäi autoreissu Lappiin, joka olisi ollut ihanaa, mutta on ihanaa myös jättää autoilematta.

5. Löysin internetin ostomyyntivaihtopalstalta ilmaiseksi Erlend Loen Naisen talloman, joka puuttui Loe-kokoelmastani. Kokoelma on rakas, mutten halua sijoittaa siihen juurikaan rahaa, siksi ilmais-Loet ovat ilahduttavia.

6. Lapsen jutut. Ne on vaan parhaita, varsinkin kun sanoja on vielä tosi vähän, ja silti voi sanoa niin paljon. Tänään on käyty noin kolmekymmentä kertaa seuraava keskustelu:
Lapsi: Äittee äittee äittee äittee!
Siina: No mitä?
Lapsi: En tiiä!

7. Haave tulevan loman mahdollisesta vapaaillasta yhdessä puolison kanssa. Ollaan oltu kahdestaan missään lapsen syntymän jälkeen kerran. Jouluostoksilla Oulun Stockalla. Oliko kivaa? No kyllä ei ollut.

8. Internet ja varsinkin blogit. Olen edelleen agenttilukija, joka salaa väijyy mutta kommentoi harvakseltaan. Seuraan yli kahtasataa blogia ja rakastan lähes jokaista.

9. Pikku Kakkosen perjantaijuontaja Jaakko. Hän on niin hauska! Jostain syystä pidän kovasti miespuolisista lastenohjelmien juontajista, katsoin joskus Buu-klubbenia ihan vain, koska siinä oli mukavan oloisia poikia. Tämä oli siis silloin, kun itseänikin saattoi luonnehtia tytöksi. Itse luonnehdin itseäni edelleen niin, mutta moni muu ehkä ei.

10. Solsidan. Onnistuin ignooraamaan tämän ensimmäisellä ja toisella kierroksella, mutta onneksi nyt ehdin hypätä kyytiin. Hauskinta.

11. Se jännä vapauden hetki, kun lukemattomat kirjat hyllystä viekoitellen vilkuittelevat, enkä yhtään tiedä mihin tartun seuraavaksi. Siinä ovat kaikki maailmat hetken mahdollisia.

7 kommenttia:

 1. Kiitos - listasta ja haasteesta! Laitetaan tähän heti (etteivät muut varasta minun päästäni ideaa) että

  1. Se että Siina julkaisee kirjan!

  Sun tekstit on ihan parhautta! Siis "parhaita", koska "parhautta" on ihan kirjallista tyhmyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos! Koska nyt mitä ilmeisimmin olet saanut haasteen, en käy sitä enää kommenttiboksissasi ilmoittamassa, toivottavasti tämä ei ole liian huonoa käytöstä, mutta minusta se olisi saattanut vaikuttaa toistolta.

   Poista
 2. Mukava, mukava lista!

  Lisää listoja sinulta kaipaan minä. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti :)! Palaan asiaan juhannuksen jälkeen :),
  Yli 200 blogia! Miten sinä ehdit?!
  Ja ihana tuo teidän dialogi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan, jos lukisin vain esim. viittäkymmentä blogia ehtisin varmaankin myös kommentoida joskus johonkin :) Nythän ehdin vain lukea.

   Poista
  2. Minutkin tuo 200 hämmästytti huikeudellaan :) Itse luen säännöllisesti alta 10 blogia, mutta niistä sitten luen joka ikisen jutun ja kommentit, ja kommentoinkin usein. Muutamaa muuta väijyn vähän harvemmalla kommentoinnilla, kuten tätä sinun blogiasi. Välillä tekisi mieli lisätä listalle blogeja, mutta eihän siihen aika riitä :)

   Poista