maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäisestä

Kaikki ovat toki jo aivan ääriään myöten pullollaan pääsiäistä, kun onhan sitä tässä jo juhlittu päivätolkulla, mutta kun nyt olen räpsinyt niitä pääsiäisaiheisia kuvia puhelimen täyteen, niin pitäähän ne tänne laittaa, sitten niin.

Tässä virpomavitsa. Se, joka sointuu keittiöön, mutta ei tähän olohuoneen keltaiseen seinään. Siitä ei ole juuri muuta sanottavaa.

Muuten pääsiäisestä voin sanoa, että se on ollut kerta kaikkiaan ihan paras. Ollaan vaan kökötetty täällä kotona, ei tehty mitään kovin vastenmielistä, ellei pientä verilöylyä lasketa, eikä viitsitä laskea, eihän, siihen liittyi pieni varvas ja ovi, mutta laastarilla se korjaantui.

Tänä pääsiäisenä olen esim:
- joogannut, piti joogata 2-3 kertaa, mutta en ehtinyt kuin kerran, kun tänään epähuomiossa nukahdin
- lukenut, vähemmän kuin aioin, mutta aika paljon silti
- katsonut House of Cardsia, joka on törkeen hyvä
- käynyt leffassa
- tehnyt mudcaken ja syönyt sitä neljä päivää
- tehnyt isotöisiä ruokia, kuten taginea ja kaalilaatikkoa
- ulkoillut, aika vähän, mutta kuitenkin
- käynyt ravintolassa syömässä, itiksessä, mutta kuitenkin
- höpötellyt perheen kanssa
- siivonnut lapsen vaatekaapin
- yrittänyt estää puolisoa siivoamasta lapsen lelulaatikkoa ("minusta tuota kirahvia voidaan tarvita vielä... niillä helistimillä voi kyllä soitella isompikin lapsi... parempi jos menen tuonne makuuhuoneeseen ja sinä hoidat tämän kauheuden")
- ostanut hienon lattiatyynyn facebook-kirppikseltä

Tässä pääsiäisohrat hieman edustavammin. Ne kerrassaan villiintyivät ja retkottavat nyt tuolla peittäen puolet keittiön ikkunasta. Voiko ne muuten syödä? Jos ei voi, niin niiden nimi ei pitäisi olla ohra, koska ohra on ruokaa. Saatan kohta testata vähän leivän päällä, ja jos en palaa kertomaan niin tiedätte, että ohraa ei pidä syömän. 

Ainoa ongelma onnistuneissa lomissa on, että aloin jo eilen surra sen loppumista. Näin käy aina, se kertoo loman hyvyydestä. Kerran olimme viikon Saariselällä mökillä ja viimeiset kaksi päivää itkin hysteerisenä, etten halua lähteä kotiin. Tähän saattoi liittyä raskauden viimeinen kolmannes ja se, että olimme ottaneet lomakatsomiseksi Kohtauksia eräästä avioliitosta, jota en ehkä voi suositella kenellekään iloiseksi lomakatsomiseksi. Oli loistava, mutta ei kovin mieltäylentävä.

No se siitä pääsiäisestä. Huomenna arki taas. "Jee". No ei vais, arki on hyvä. Arki on ystävä. Eikä se arki nyt rehellisyyden nimissä ihan hirveästi eroa tästä lomailusta, ja hyvä niin.

6 kommenttia:

 1. Kiitos House of Cards vinkistä. Onko sinulle Boss tuttu? Katsoin juuri 1.kauden ja pidin kovasti.

  VastaaPoista
 2. Nukahtaminen on täysin hyväksyttävä tekosyy jättää joogaamatta. Täytyy sitä ihmisen levätäkin. Ja syödä hyvin, vaikka Itiksessä.

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
 4. Oi, kiitos! Tulin hyvin iloiseksi! Paneudun asiaan lähiaikoina!

  VastaaPoista