tiistai 26. maaliskuuta 2013

Timppa! Jee Timppa!

On soinut koko päivän päässä Timpan tunnusmusiikki. Pikkuinen Timppahan on siis Late Lampaan lampolasta päiväkotiin lähtenyt lammas, ihan huippu lastenohjelma. Ainoa ongelma on tuo tunnusmusiikki. En osaa suhtautua siihen aikuismaisesti vaan alan heti kikattaa. Kyllä Timpan kimppaan tulla kannattaa!

No niin, sitten asiaan. Tai ei tässä oikeastaan asia tuon kummemmaksi muutu, kunhan tulin jotain jaarittelemaan, ettei siellä nyt kukaan kerää odotuksia.

Liityin eilen Feedlyyn, koska Google Reader lopettaa. Tämä on monitahoisesti hankala asia, koska pidän kovasti Google Readerista, enkä haluaisi siirtyä yhtään minnekään. En nyt lähde Feedlyä sen kummemmin morkkaamaan, koska oletan kaikkien vihantunteitteni johtuvan vain lapsellisesta muutosvastarinnasta ja parin kuukauden päästä en vaihtaisi sitä mihinkään, mutta juuri nyt vähän ärsyttää. Otin asian puheeksi (koska voin, ja) koska huomasin, että Feedlyn feedissä näyttää ihan ankealta jos postauksessa ei ole kuvaa. Niinpä otan nyt asiakseni laittaa kaikkiin postauksiini itse puhelimellani räpsäyttämäni kuvan, että näytän kaikkien satojen Feedly-tilaajieni feedissä ihastuttavalta.

Tässä kuva pääsiäisohrastamme! Sen jälkeen kun muutin pois kotoa, josta on jo tovi, olen viettänyt yhden pääsiäisen omassa kodissani. Nytkin oli alun perin tarkoitus lähteä kiertämään koko sukulaisto, mutta sitten tajusimme, että emme yksinkertaisesti jaksa. Ja sitten minua puri joku kotitonttu ja olen nyt täällä äpöstänyt kaikenlaista pääsiäisrekvisiittaa, kuten tämän onnistuneen pääsiäisohraviljelmän. Lähi-Alepassa ei ollut rairuohoa, joten ostin ohraa. Olisi ehkä kannattanut käydä katsomassa muistakin kaupoista. No, myönnän, istutin ohraa pariin muuhunkin astiaan, joissa lopputulos on ollut hieman esteettisempi. Kuvasin niitäkin, mutta koska näitä kuvia täytyy nyt riittää kaikkiin postauksiin, niin en kai minä nyt kaikkia pääsiäiskuvia voi laittaa tähän samaan, eihän ole vielä pääsiäinenkään, hyvän tähden. Saatte ehkä nähdä myös kuvan itse askartelemastani virpomavitsasta, joka sointuu keittiön lamppuun ja verhoihin. Kuinka eleganttia. Tosin en tietenkään kuvannut vitsaa keittiössä, vaan olohuoneessa, johon se ei soinnu. Tämä tiedoksi siltä varalta, että sitten kun sen vitsan kuva tänne pälähtää, ettei kukaan kuvittele minua värisokeaksi.

Nyt kun on luvassa neljä lomapäivää, olen luonnollisesti tehnyt pitkälliset ja hartaat (onhan tämä suurin kirkollinen juhlamme, meille luterilaisille siis, jonka uskontokunnan ainoa edustaja olen tässä perheessä, ja tekin saatte olla mitä uskontokuntaa haluatte, enkö olekin suvaitsevainen) suunnitelmat jokaiselle päivälle. Olen suunnitellut joka päivälle kaksi ateriaa, joogausta, elokuvissa käyntiä, lauantaina ulkona syömistä kun kerta kaupat ovat auki, rentoa lukemista, ulkoilua, HBO:n asentamista ja katsomista tyhjiin. Olin ajatellut, että tilaisin pääsiäisen sapuskat hyvissä ajoin Prismasta kauppakassi-palvelusta kotiinkuljetuksella, mutta kun kirjauduin sinne, ilmeni, että kuljetus tulee tuosta lähi-Alepasta, jonne jaksaa kävellä yksivuotias lapsenikin, joten ehkäpä haen ruuat ihan omin jaloin.

Tämän päättömän vuodatuksen haluaisin lopettaa symmetrisesti, joten Timppa! Hei Timppa! Pieni lammas innokas on oppimaan!

6 kommenttia:

 1. Nauran täällä ihan vedet silmissä :D Miten sä voit olla noin paras ja hauska? Nyt tekee mieli peruuttaa kaikki pääsiäisriennot, että voidaan hengata teidän kanssa koko pääsiäinen, halusitte tai ette :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin teidän pitäisi hengata pääsiäinen meidän kanssa! Tai mahdollisimman pian joka tapauksessa, ellei pääsiäinen ole peruutettavissa!

   Poista
 2. Eikös rairuoho ole ihan passé? Kissat kuolee ja niin edelleen. Ohra on aidon hipin valinta!

  Meidän lähikaupassa myytiin ohraa ja "pääsiäisruohoa", joista otin jälkimmäistä, koska tarhassa kylvävät ohraa. Mutta mitä se pääsiäisruoho sitten on? Ilmeisti siinä ei ainakaan ole EU:n määritelmän kattamiseksi raita, kuten "yllätysmunissakaan" ei ole suklaata (siksi ne eivät ole "suklaamunia").

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, haluanhan tietysti olla aito hippi ja uudenaikainen pääsiäisvihreähankinnoissani. Kissaa meillä ei ole, mutta tuskin se rai on terveellistä kenellekään muullekaan.

   Kiinnostava tuo yllätysmunajuttu. Olen pöyristynyt.

   Poista