torstai 14. maaliskuuta 2013

Selvitys tulevasta poissaolosta

On tässä 21 minuuttia ylimääräistä aikaa tänään, joten ajattelin blogata. En varmaankaan tule ehtimään tänne taas hetkeen, koska vietän viikonlopun T:n kaupunkilaisten kasvispatojen ääressä. En ole lähdössä T:n kaupunkiin, vaan rakas ystäväni tuo patansa tänne. Tykkään muuten älyttömästi esim. venäläisissä klassikoissa käytettävästä tavasta kertoa missä ollaan. "Hän ylitti P:n sillan ja jatkoi matkaansa R:n kadulle." Aion alkaa viljellä sitä välittömästi.

Huomenna aiomme vähän hurvitella. Jos satutte sijaitsemaan H:n kaupungin yössä, niin tunnistatte meidät helposti. Ystäväni on poikkeuksellisen upea ja kaunis henkilö, joka raahaa perässään lattiaa tuijottavaa vaaleaa tyyppiä, jolla on älyttömän hieno kampaus. Illanviettoperinteisiimme nimittäin kuuluu, että ystäväni laittaa hiukseni uskomattoman hienosti. Sitten hän raijaa minua ympäri baareja seurueesta toiseen ja tiukkaa kaikilta, että "eikö olekin kaunis, eikö olekin?", jolloin ihmiset hymyilevät kiusaantuneesti ja vastaavat, että "no joo" ja minä hymyilen lattialle vielä kiusaantuneemmin ja mutisen: "no mitä sä nyt minä nyt oon tämmönen paska mitä sitä tyhjää mennään nyt istumaan".

Myöhemmin huomaan valokuvista, että näytin tosiaan ihan kivalta hienossa kampauksessani. Luulin näyttäväni tyhmältä, koska peilissä jakaus on väärällä puolella, mutta valokuvissa väärällä puolella oleva jakaukseni ilmeisesti jotenkin tasaa epäsymmetrisyyttäni. Tai jotain. Tai sitten näytin ihan vaan kivalta ilman tekosyitä, kai sekin lienee mahdollista. Joskin epätodennäköistä.

No niin, vielä 14 minuuttia vapaa-aikaa ennen nukkumaanmenoa, tässähän voisi vielä vaikka leipoa jotain.

PS: Ootteko kattoneet Girlsiä? Vähänkö se on hyvä. Se Hannahin poikaystävä Adam on viemässä kovaa vauhtia ihanimpien fiktiivisten miesten kärkipaikkaa viikinkivampyyri Eric Northmanilta. Adam on iiiiihhana. Aikaa 12 minuuttia. Ehkä en leivo mitään kovin monimutkaista

1 kommentti:

  1. Melko tiukka aikataulu :D Ja melko kainuulaista.

    Et sä musta oo yhtään epäsymmetrinen. Nätti olet.

    VastaaPoista