sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kärsittekö kiukuttelevasta rouvasta?

Herrat, onko riesananne aamuäreä ja kiukutteleva rouva? Ei hätää, seuraavilla ohjeilla saatte rouvanne taas hymyilemään ja ilahduttamaan talouttanne aurinkoisella olemuksellaan!

1) Kun lapsenne ponnahtaa pystyyn ennen kukonpieremää, kerätkää lapsi kainaloonne ja hiipikää hiljaa pois makuuhuoneesta. Antakaa rouvanne nukkua niin kauan kuin suvaitsee tarvita unta.

2) Kun rouvanne viimein mönkii esiin makuuhuoneesta, kannattaa seurata näitä repliikkejä:
Lausukaa aidon hämmästyneesti: "No ohhoh, oletpas laihtunut, sähän olet ihan tosi hoikka!"
Tähän rouvanne mutisee jotain, kuten: "No en ole kyllä laihtunut pätkääkään."
Jatkakaa edelleen: "No olethan ja sitä paitsi muutenkin olet ihan älyttömän kaunis."
Nyt rouvanne todennäköisesti jo hymyilee ja vääntelehtii kehujen kourissa ja alkaa pohtia ääneen, että ehkä hän tosiaan on laihtunut kun on viime aikoina jättänyt iltapalan väliin ja korvannut sen puolella litralla kermajäätelöä.

3) Antakaa rouvanne nauttia aamukahvinsa rauhassa. Kun rouvanne on ehtinyt litran kuppinsa puoleen väliin voitte tulla näyttämään hänelle hauskan videon Jennifer Lawrencesta Oscareissa, jolloin saatte yhteistä aihetta hihittelyyn.

Näillä ohjeilla saatte varmasti sunnuntainne iloisesti käyntiin ja rouvanne suhtautuu entistä myönteisemmin perhe-elämään, puolisoonsa ja lapseensa.

2 kommenttia:

  1. Hyviä ohjeita, välitän nämä heti talouden herralle.

    Tietenkin muutun kateusvihertäväksi, jos jonkun muun talouden herra oikeasti näitä ohjeita seuraa.

    VastaaPoista
  2. Kyseessä on toki puhtaasti fiktiivinen kohtaus täysin fiktiivisen 50-lukulaisen perheen elämästä. Tässä perheessä asuu enimmäkseen vain kiukkuisia mörköihmisiä, jotka eivät puhu toisilleen aamulla, koska siitä aiheutuu vain riitaa ja väärinkäsitystä.

    (mutta jos ihan rehellinen olen, niin kyllä tuo täällä asuva herra on välillä aika ihastuttavan huomaavainen)

    VastaaPoista