perjantai 16. marraskuuta 2012

Tunnustuksellisesti teidän

Sain Liinalta tunnustuksen, jota en kyllä mielestäni ole ansainnut, mutta suuri kiitos toki silti. Aivan punastuttaa. Tunnustuksen säännöt olivat seuraavat:

- Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa. 

No kiitos vaan vielä kerran!
- Jaa tunnustus kahdeksalle muulle bloggaajalle. 
Minusta tuntuu, että tämä on mennyt jo tosi monelle lempiblogille ja lisäksi vähän ujostuttaa, koska luen blogeja silleen agenttina, etten ole rekisteröitynyt lukija juuri missään. En myöskään kauheasti kommentoi. Yritän kyllä petrata asian suhteen. Kahdeksan on lisäksi tosi paljon. Olen nyt niin häkeltynyt, etten jaa nyt mitään kellekään, anteeksi.
- Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi. 
Mielelläni!

1. Minulla on naurettavan hyvä käsiala. Kerran yliopistossa yksi ihana poika lainasi muistiinpanojani. Hetken päästä näin kun hän esitteli niitä silmät pyöreinä kaverilleen ja huokasi tyrmistyneenä: "Kato, ihan ku tietokoneella tehty!" Hävetti.

2. Epäilen aina, että kaikki vihaavat minua ja olen varma, että he ovat saaneet selville mikä kauhea ihminen olen. Puoliso yrittää aina kysyä, että mitä he voisivat saada selville, mutta en oikein itsekään tiedä.

3. Pidän itseäni ujona ja sulkeutuneena, mutta muu maailma ilmeisesti ei. Yliopiston ekan vuoden terveystarkastuksessa terkkari kysyi, että onko jotain huolia tai muita ongelmia. Kerroin totuudenmukaisesti, että olen aika ujo ja on siksi vaikea saada kavereita. Terkkari purskahti nauruun ja sanoi: "Anteeksi, mutta tuota minun on vähän vaikea uskoa". Menin siitä pettyneenä kahvilaan ja kerroin tämän kahdelle uudelle kaverilleni, jotka räjähtivät nauruun.

4. En ole koskaan harrastanut mitään liikuntaa pidempään kuin pari kuukautta. Olen aloittanut sata lajia, mutta aina jotain tulee väliin. Esim. laiskuuteni. Nyt olen ilmoittautunut astangajoogakurssille, jonka toivon olevan mulle se oikea. Haluaisin kauheasti olla urheilullinen, nimittäin.

5. Minulla on jopa omasta mielestäni huono musiikkimaku. Kuuntelen lähinnä Dingoa, Miljoonasadetta ja Leevi and the Leavingsia, välillä Pariisin kevättä. Tämä johtuu siitä, että olen kovin tekstivetoinen ihminen enkä tajua musiikista mitään. Siksi tykkään kuunnella musiikkia, jossa on hyvät sanat. Ulkomaankielinen musiikkimakuni taas on tosi gay, tykkään teatraalisesti musiikista, kuten Mikasta ja The Arkista. Puolisoni on perheen johtava musiikkimaku. Toivoisin lapsen perivän isänsä musiikilliset puolet, mutta niin vain se nytkin nukkuu tuolla imien unen läpi Dingoa pieniin aivoihinsa. Voi lapsiparkaa.

6. Olen edelleen päivittäin onnellinen, että meillä on tiskikone. Rrrrakastan tiskikonetta!

7. Kirjoitan yhdeksänvuotiaana kehittämälläni nelisormijärjestelmällä. Siihen kuuluu oikean käden peukku, etu- ja keskisormi sekä  vasemman käden peukku. Kirjoitan kuitenkin niin nopeasti, etten ole nähnyt perusteita harjoitella mitään muuta systeemiä.

8. Olen hyvin riippuvainen kofeiinista. Saan ihan hirvittävän halvaannuttavan päänsäryn jos olen puoli päivää ilman kahvia. Yritän kuitenkin rajoittaa kahvinjuonnin kahteen kuppiin päivässä. Puolen litran kuppiin. Tykkään eniten tavallisesta suodatinkahvista rasvattomalla maidolla. Tämä on ilmeisesti kotoa perittyä. Oltiin kerran siskon kanssa trendikkäässä Torrefazionessa ja tilasimme lattet, siemailimme niitä teennäisesti hymyillen, kunnes siskoni kuiskasi: "Tää on ihan hirveetä, olis pitänyt ottaa suodatikahvia." Lähdimme saman tien kotiin keittämään kunnon suodatinkahvit.

1 kommentti:

  1. Nauroin melkein ääneen näille! Täällä toimistolla :D

    Ei ihme, että oot musta tosi ihana. Meillä on nimittäin kauheasti yhteistä. Esim. kakkoskohta (olen joskus selittänyt toverilleni, että erään jumpan vetäjä takuulla vihaa mua, johon toverini hieman epäilevänä, että miksi hän vihaisi sinua - jälkikäteen ajatellen luulen itsekin, ettei jumppaohjaaja vihannut. Hän ei vain tiennyt olemassaolostani.) Ja kolmoskohta myös, minäkin olen kaamean sulkeutunut.

    Ja no, oikeestaan kaikki, paitsi nelisormijärjestelmä. Ja käsiala. Ei ole naurettavan hyvä, ei.

    VastaaPoista