torstai 6. syyskuuta 2012

Epäily tietoteknisestä kehitysvammasta

Olen yleisesti pitänyt itseäni ihan fiksuna, mutta uskoni alkaa horjua tämän nykyaikaisen teknologian edessä. Olen kohta kuin äitini, jonka mielestä minun olisi pitänyt lähteä opiskelemaan insinööriksi, koska osasin ajastaa videot (tämänkaltaisiin kommentteihin perustuu käsitykseni fiksuudestani).

Ostin vasta uuden puhelimen, jossa on kaikenlaisia uudenaikaisia härpäkkeitä, kuten pelejä ja instagram ja foursquare (jota en kylläkään ole vielä kehdannut käyttää, koska käyn vain alepassa ja itäkeskuksessa, jota kylläkin vissiin nykyään pitää virallisestikin sanoa itikseksi, mutta minä olenkin jäänyt ajasta jälkeen ja käyn edelleen itäkeskuksessa, sanokaa mitä sanotte). Olen nähnyt, että muut ihmiset, joita montaakaan en edes pidä itseäni fiksumpana, on laittanut blogiinsa kuvia instagramista. Olen tässä nyt hetken yrittänyt keksiä, miten se voi olla mahdollista, mutta en ole keksinyt.

On myös ilmennyt, ettei tätä blogia löydä googlesta kuin parhain salapoliisi. En tiedä myöskään mistä se johtuu. Joku lienee tehnyt jotain väärin, epäilen itseäni. Konsultoin lähitulevaisuudessa it-tukihenkilöäni, kunhan hän palaa leikkimästä kitaristia.

Niin että tähänkin postaukseen olisin voinut laittaa oikein komean kuvan aamulla pyöräyttämästäni irlantilaisesta soodaleivästä, mutta enpä nyt sitten laita, kun se on tuolla puhelimen kätköissä eikä suostu tulemaan pois. Tuli muuten aika hyvä leipä, asiasta kuudenteentoista. Ostin lapsoselle piimää, jos hän suostuisi juomaan, ja eihän hän suostunut, joten siinä sitä oltiin, litra piimää jota kukaan ei juo. Mutta sitten keksin, että siitähän voi tehdä leivän. Ja helpon leivän voikin tehdä! Jauhoja, piimää, soodaa ja suolaa, uuniin ja pöytään, omnomnom.

PS. Huomatkaa, että olen kuitenkin sillä tavalla aika nuorekas, että kirjoitan erisnimet, kuten Instagram, Itäkeskus ja Google, pienellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti