sunnuntai 26. elokuuta 2012

Sisältö ei vastaa odotuksia

Haluaisin kirjoittaa tänne lukemistani kirjoista, mutta en ole ehtinyt lukea. Enkä ole ehtinyt myöskään katsoa elokuvia, joista myös haluaisin kirjoittaa.

Sen sijaan olen luuhannut ympäri kaupunkia yrittäen etsiä värikkäitä jarrupohjaisia sukkahousuja jälkikasvulleni, mutta näemmä sellaisia ei valmisteta enää tässä maailmassa, vain valkoisia, ja värikkäitä, joissa ei ole jarruja. Ilmeisesti on hauskaa katsoa kun lapsi liukastelee värikkäissä sukkahousuissaan. Nyt kun asiaa ajattelen, niin näinhän se varmaan onkin. 

Olen myös kuluttanut huomattavan paljon aikaa nyppien valkoista nöyhtää koneellisesta pyykkiä, kun joku, emme tiedä kuka, oli sujauttanut nenäliinan pyykkikoriin. "Kohtuuton vaiva noin pienestä virheestä", totesi puoliso.

Ehkä ensi kerralla keksin jotain vähemmän arkipäiväistä asiaa. Toivottavasti. En yhtään haluaisi tämän olevan sellainen blogi, jossa käsitellään pääasiassa pyykinpesua ja sukkahousuja.

2 kommenttia:

  1. En vitsaillut äsken. Pakko on. Mua nauratti tämä niin, että vaikka tämä olisi blogi, jossa käsitellään vain pyykinpesua ja sukkahousuja, lukisin silti.

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Löysin blogisi vasta nyt, ja jäin selailemaan. Kirjoitustyylisi on niin hauska ja koukuttava, että lukisin tosiaan vaikka pelkästä pyykinpesusta ja sukkahousuista.

    PS. Nenäliina pyykinpesukoneessa on maailman pienin asia, joka voi aiheuttaa niin suuren v*tutuksen.

    VastaaPoista